Behandlinger

Her kan du lA�se lidt om vores services. Klik pA? et af linkene for at lA�se mere om services.
Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Klik venligst pA? en behandling for at lA�se mere

Stress og udbrændthed

I stress-coaching ser man på, hvordan man kan mindske belastningerne og øge de personlige ressourcer. Måske kan man prioritere anderledes, uddelegere opgaver, overveje kravene til sig selv, eller måske finde andre måder at takle hverdagens problemer på.
Læs mere om Stress og udbrændthed

Depression og nedtrykthed

Behandling af depression tager udgangspunkt i en vurdering af graden af depression og af dens mulige årsager. Der kan arbejdes med at bryde den onde cirkel af negative tanker, deprimerede tanker ved at finde mere konstruktive måder at tænke på, og ved at træne selvværd.
Læs mere om Depression og nedtrykthed

Selvværd og identitetsproblemer

Behandlingen tager sigte på at give en forståelse af, hvordan det lave selvværd blev udviklet, og hvad der fastholder det. Der arbejdes på at erstatte de gamle negative overbevisninger om sig selv og andre med nye, mere realistiske og nyttige alternative tanker og perspektiver.
Læs mere om Selvværd og identitetsproblemer

Angst og fobier

Behandlingen af angst tager udgangspunkt i, at det vigtigste redskab mod angst er at erstatte katastrofetankerne med mere realistiske tanker. Målet er, at man kan udvikle redskaber til effektiv begrænsning af angsten.
Læs mere om Angst og fobier

Tvangssymptomer

Ved at arbejde psykologisk med såvel tvangstankerne og/ eller tvangshandlingerne kan der opnås en forståelse af indholdet i den bagved liggende angst.
Endvidere er det vigtigt at få støtte til at imødegå angsten, gradvist eksponere sig for det, man måske i lang tid har undgået med henblik på at hæmme angsten for selve angsten og dermed også kunne agere mere frit og spontant i sin livsudfoldelse.
Læs mere om tvangstankerne og/ eller tvangshandlingerne

Spiseforstyrrelser og overvægt

Alle elementerne i behandlingen integreres i de ugentlige psykologsamtaler med fokus på at ændre den uhensigtsmæssige vane samt at tale om, hvad spiseforstyrrelsen har hjulpet én med at undgå. Målet er således at opnå et mere meningsfuldt liv med øget selvværd og selvrespekt.
Læs mere om Spiseforstyrrelser og overvægt

Akutte kriser og livskriser

Vi kan støtte sig i, at få bearbejdet dine følelser og kan hjælpe med at finde egne ressourcer, der kan støtte dig i en svær tid.
Læs mere om Akutte kriser og livskriser

Samlivsproblemer

I parterapien skabes et rum, hvor parterne lytter til de følelser, tanker og behov hos hinanden, der ligger bag eventuelle konflikter. Parret kan komme videre ved at få øje på deres uhensigtsmæssige mønstre, og terapeuten kan i nogle tilfælde give konkrete redskaber f.eks. til bedre og mere respektfuld kommunikation.
Læs mere om Samlivsproblemer

Personlig udvikling

Samtalerne kan afdække dine ønsker og mål for dit liv, se på hvor langt du er nået, og hvad du fortsat drømmer om samt hvad du eventuelt har brug for at indhente af nye kompetencer for at realisere dine nu tydeliggjorte visioner.
Læs mere om Personlig udvikling

Seksuelle problemer

Barnet har mistet sin grundlæggende tillid til voksne og verden og skyld, skam og angst bliver tilbagevendende følelser hos den voksne misbrugte.
For den voksne bliver livet en kamp, hvor tvivl, usikkerhed, angst og mistro hersker indeni, mens det at have styr på alt, bliver centralt udenpå. Denne dobbelthed fører til en stræben efter at være perfekt.
Læs mere om Seksuelle problemer

Jalousi

I arbejdet med jalousi arbejder vi med at afklare problemfeltet og i hver enkelt sag undersøge, hvad der starter jalousien og hvordan den tager sig ud for den enkelte. Ud over det arbejder vi med at styrke selvværdet, selvtilliden, kommunikationen og bearbejder tidligere traumer, som kan ligge til grund for jalousien. Du får endvidere redskaber til hvordan du slipper din jalousi og forebygger den i fremtiden.
Læs mere om Jalousi

Copyright © 2012 KBmedier - Bygget med HTML5 og CSS3